VOCAST ApS søger dansk researcher

Har du kendskab til de danske medier, og vil du gerne have et fleksibelt og relevant studiejob på 15-20 timer om ugen?

Vi leder efter en dansktalende News Media Researcher, som skal være en del af et team, der hjælper vores kunder, som blandt andet er PR-bureauer, kommuner, organisationer og virksomheder, med at få adgang til de rigtige medier, journalister og influenter.

Om jobbet

Jobbet består i at researche det danske medielandskab og finde relevante medier, journalister og influenter samt opnå samtykke til disse, så vores kunder kan bruge dem i deres pressearbejde. Derudover vil du efter en oplæringsperiode deltage i den løbende kundeservice og sørge for, at vores kunder får bedst mulig værdi af VOCAST.

Om dig

Du læser formentlig journalistisk, kommunikation eller lignende og vil gerne lære mere om branchen.

Du er udadgående og har intet problem med at ringe til danske medier for at opnå samtykke og tager telefonen, når vores kunder ringer og har brug for hjælp.

Du har kendskab til danske medier og et øje for præcision. Du vil gerne have et relevant studiejob og er fleksibel. Du synes, det er spændende at få indblik på tværs af danske pr-bureauer og kommunikationsafdelingers eksekvering.

Om VOCAST

VOCAST er en software platform, der er bygget med formålet om at gøre pressearbejdet lettere for PR-bureauer, virksomheder, organisationer og lignende. Platformen bliver blandt andet brugt af Odense Kommune, Stofa, Geelmuyden Kiese samt en lang række livsstilsbrands. Hos VOCAST tror vi på, at målrettet kommunikation er vejen frem.

Vi er et team på 20 medarbejdere fra ni forskellige lande, som holder til på et kontor tæt på Kongens Nytorv, og vi har et spændende og uformelt arbejdsmiljø.

Ansøgningsfrist: 15. august

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Send en motiveret ansøgning og CV til malene@vocast.com

Emnefelt: News Media Researcher

Spørgsmål?
Kontakt News Media Researcher Malene Bak Nielsen på malene@vocast.com.