VOCAST søger dansk researcher til Brand Sharing Platform

Har du kendskab til de danske medier, og vil du gerne have et fleksibelt og relevant studiejob på 15-20 timer om ugen?

Vi leder efter en dansk News Media Researcher, som skal være en del af et team, der håndterer vores hurtigt voksende platform, der har PR-bureauer, kommuner, organisationer og virksomheder som kunder.

Stillingens varighed er tre måneders prøveperiode med mulighed for forlængelse.

Om jobbet

Jobbet består i at researche det danske medielandskab og finde relevante medier og journalister, som vores kunder kan bruge i deres pressearbejde. Derudover skal du opdatere platformen og sørge for, at kunderne har samtykke til at sende medier og journalister pressemeddelelser i henhold til persondataloven.

Om dig

Du læser formentlig journalistisk, kommunikation eller lignende og vil gerne lære mere om branchen. Du er tryg ved at tale engelsk på et hverdagsniveau i et internationalt arbejdsmiljø med kolleger fra otte forskellige lande.

Du er udadgående og har intet problem med at ringe til danske medier for at opnå samtykke og tager telefonen, når vores kunder ringer og har brug for hjælp.

Du har kendskab til danske medier og et øje for præcision. Du vil gerne have et relevant studiejob og er fleksibel.

Om VOCAST

VOCAST er en software platform, der er bygget med formålet om at gøre pressearbejdet lettere for PR-bureauer, virksomheder, organisationer og lignende. Platformen bliver blandt andet brugt af Odense Kommune, Stofa, Geelmuyden Kiese og en lang række modebrands. Hos VOCAST tror vi på, at målrettet kommunikation er vejen frem.

Vi er 25 medarbejdere fra otte forskellige lande, som holder til på et kontor tæt på Kongens Nytorv.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Varighed: Tre måneders prøveperiode med mulighed for forlængelse.

Send en motiveret ansøgning og CV til michelle@vocast.com

Emnefelt: News Media Researcher

Spørgsmål?
Kontakt Team Leader Michelle Medina på michelle@vocast.com eller News Media Researcher Malene Bak Nielsen på malene@vocast.com.