OM VOCAST

Vi er et internationalt team, som bygger medie- og journalistdatabase, udvikler VOCAST-platformen samt servicerer og rådgiver vores kunder.

HVAD TROR VI PÅ?

Vi tror på målrettet kommunikation, fordi kommunikation, der ikke har et klart budskab og en klar målgruppe, bare er støj.

Vi tror på, at fantastiske produkter skabes i samspil med kunderne. Derfor er alle i VOCAST involveret i både support og produktudvikling.

w

Vi tror på at levere god kvalitet og fantastisk service, fordi det er sådan, vi selv vil behandles. Derfor har vi ét telefonnummer og én emailadresse, som omgående besvares i normal kontortid.

Vi tror på, at mennesker er virksomhedens vigtigste ressource. Derfor støtter vi os selv og hinanden med at mestre den evigt svære balance mellem familie, arbejde og ambitioner. Overskud avler overskud, og det vil vi gerne bidrage til.

Vi tror på vedvarende, profitabel vækst, så vores kunder og medarbejdere kan regne med os på lang sigt. Derfor er vi ikke billigst – til gengæld gør vi vores yderste for at være bedst.

BRANDS

MEDIER

JOURNALISTER & MEDIER

UGENTLIGE OPDATERINGER