VI ER, HVAD VI GØR

VOCAST kæmper for at få teknologien til at arbejde for den kreative mentalitet – ikke omvendt

Hvordan er vi anderledes?

Vi er en designdrevet softwarevirksomhed, der hjælper stærke brands med at automatisere deres kommunikation og nå de rigtige mennesker i et fragmenteret medielandskab, hvor de traditionelle medier ikke længere er de eneste med rækkevidde.

Vi er et lille internationalt team bestående af 25 dedikerede personer, der arbejder sammen om at skabe indhold og kode, der hjælper vores kunder med succes, markedsføring og PR. Med en tro på, at mennesker er virksomhedens vigtigste ressource, støtter vi hinanden og os selv i balance mellem familie, arbejde og ambitioner.

VI HJÆLPER HINANDEN

Vi tror på, at mennesker er virksomhedens vigtigste ressource. Derfor støtter vi os selv og hinanden i at mestre den evigt svære balance mellem familie, arbejde og ambitioner. Overskud avler overskud, og det vil vi gerne bidrage til.

KVALITET OVER KVANTITET

Vi tror på at levere god kvalitet og fantastisk service, fordi det er sådan, vi selv vil behandles. Derfor har vi ét telefonnummer og én emailadresse, som omgående besvares i normal kontortid.

KUNDEN ER GRUNDEN

Vi tror på, at fantastiske produkter skabes i samspil med kunderne. Derfor er alle i VOCAST involveret i både support og produktudvikling.

VÆKST ER SIKKERHED

Vi tror på vedvarende, profitabel vækst, så vores kunder og medarbejdere kan regne med os på lang sigt. Derfor er vi ikke billigst – til gengæld gør vi vores yderste for at være bedst.