VOCAST søger News Media Researcher

Vil du gerne være med til at forme, hvordan PR-bureauer, virksomheder og kommuner bruger medier og influenter i deres kommunikations- og pressearbejde? Og vil du sørge for, at de førende kommunikatører kender de seneste trends indenfor mediebrancen?

Vi leder efter en News Media Researcher, som skal være en del af det team, der hjælper vores kunder med at få adgang til de vigtigste medier, journalister og influenter. Kunderne er blandt andet flere forskellige PR-bureauer, virksomheder, kommuner og offentlige instanser. Vores kunder tæller fx Roskilde Festival, Geelmuyden Kiese og Odense Kommune.

Om jobbet 
Jobbet består af en række forskellige opgaver. Som News Media Researcher skal du:

  • Researche det danske medielandskab og identificere relevante medier, journalister og influenter
  • Kontakte dem, du finder, for at få deres samtykke til at være i vores system
  • Udøve kundesupport
  • Skrive nyhedsbreve til vores kunder samt artikler til vocast.dk om de nyeste kommunikationstendenser


Om dig
Du læser journalistik, kommunikation eller lignende og vil gerne lære mere om branchen. Du har et indgående kendskab til det danske medielandskab, er opdateret på de seneste trends inden for branchen og er struktureret. Du leder efter et relevant studiejob på 15-20 timer om ugen, som også er fleksibelt (særligt i eksamensperioder). Og så vil du gerne have indsigt i, hvordan de største danske virksomheder og organisationer kommunikerer.

Om VOCAST
VOCAST er en softwareplatform, som blev bygget for at gøre presse- og kommunikationsarbejde nemmere for PR-bureauer, virksomheder, kommuner og mode- og interiørbrands. Det gør vi ved bl.a. ved at bygge en mediedatabase og kuraterede lister med relevante mediekontakter inden for bestemte stofområder såsom kultur eller politik. Og det er de lister, som du skal være med til at bygge. Vi tror på, at målrettet kommunikation giver den bedste omtale.

Vi er et internationalt team bestående af 35 mennesker, som arbejder på et kontor centralt i København lige ved Kongens Nytorv og Nyhavn. Du vil desuden blive en del af News Media teamet, der primært består af andre studerende.

Deadline for ansøgninger: D. 31. august

Tiltrædelse: Til september
Send en motiveret ansøgning og CV til job@vocast.com
Emnefelt: News Media Researcher

Spørgsmål?

Kontakt Head of Operations Vanessa Hempel ved spørgsmål: vanessa@vocast.com