VOCAST Privatlivspolitik

Dit privatliv er meget vigtigt for os! Derfor vil vi sørge for at bevare den tillid, som du fortjener, når dine persondata bliver behandlet. Nedenfor finder du vores privatlivspolitik for dine persondata.

Dataansvarlig

VOCAST ApS, 30911261, Herluf Trolles Gade 9, 1051 København, e-mail: support@vocast.com.

Persondata

Behandlingen omfatter navn, e-mail adresse, telefonnummer, fødselsdato, billede, information om sociale medier, arbejdsadresse og lignende., samt andre offentligt tilgængelige informationer. Behandlingen omfatter ikke personfølsomme oplysninger som helbred, race eller etnicitet.

Formål med databehandling

At opbygge og vedligeholde en database med relevante kontakter til brug af VOCAST ApS og relevante kunder, der vil sende dig nyhedsbreve, pressemeddelelser, kommercielt indhold og andre relevante informationer gennem e-mail. At sende nyhedsbreve, pressemeddelelser, kommercielt indhold og lignende gennem e-mail fra de af vores kunder, som anvender vores database, og som er interesserede i at skabe forbindelse til dig.

Aktiviteter ved databehandling

At sende e-mails med markedsføringsformål. Indsamling, registrering, strukturering, opbevaring, brug, oplysning til kunder, e-mail marketing, profilering, fjernelse og sletning.

Grundlag for databehandling

Du vil kun modtage e-mails med kommercielt indhold på grundlag af dit samtykke,jf. Persondataforordningens art. 6(1)(a) og Markedsføringslovens § 10.

De resterende aktiviteter ved databehandling involverer offentligt tilgængelige informationer organiseret for nemmere at facilitere kontakt mellem dig og andre interesserede partnere. Dette baseres på en afbalancering af de involverede parters berettigede interesser, jf.. Persondataforordningens art. 6(1)(f).

Modtagere af persondata

Hele formålet med vores service er at etablere kontakt mellem interesserede parter. Vores kunder, som anvender vores database vil have adgang til din personlige information til deres eget formål og må gennem dette samtykke sende dig e-mails – også med formål om markedsføring. Dette inkluderer aviser, medieorganisationer, designere, producenter, forhandlere etc. som anses for at være relevante kontakter for dig.

Derudover anvender vi computere til at assistere os med at behandle information under vores opsyn – inklusiv udbydere og andre tredjeparts udbydere af serviceydelser.

Databehandling udenfor EU/EØS

Vi anvender udbydere og har kunder udenfor EU/EØS – primært i USA og Canada. Det betyder, at den behandlede information bliver overført og behandlet udenfor EU/EØS. Vi sørger dog for, at dette kun sker, hvis de rette sikkerhedsforanstaltninger er til stede. Dette inkluderer behandling i henhold til “Privacy Shield” privatlivsregler i USA og gennem brug af kontraktmæssige klausuler godkendt af EU Kommissionen. For mere information om godkendte klausuler henviser vi til EU Kommissionens hjemmesiden.

Dataens oprindelse

Den persondata, som vi ikke har modtaget direkte fra dig, kommer fra offentligt tilgængelige kilder, såsom sociale medier, kontaktsider og søgninger foretaget gennem søgemaskiner.

Opbevaring af persondata

Den personlige information bliver opbevaret, så længe det er relevant for vedligeholdelsen af vores database, eller indtil du trækker dit samtykke til persondatabehandling tilbage. Vi vil jævnligt vurdere om databehandlingen stadig er gyldig og korrekt, og at formålet med databehandlingen eller selve databehandlingen ikke har ændret sig.

Dine rettigheder

Det er dine persondata. Derfor har du en række rettigheder.

Du kan – betingelsesløst – trække dit samtykke tilbage til enhver tid ved at sende os en e-mail (se e-mail ovenfor). Tilbagetrækning af dit samtykke vil ikke have nogen negativ konsekvens – dog vil du ikke længere modtage e-mails fra vores kunder. Tilbagetrækning af dit samtykke vil påvirke legitimiteten af databehandling baseret på samtykke før dets tilbagetrækning. Derudover vil det ikke påvirke databehandling foretaget på noget andet lovmæssigt grundlag.

Dine rettigheder omfatter også følgende:

  • Du kan få indsigt i, hvilke af dine persondata vi behandler.
  • Du kan bede os om at rette eller slette din persondata samt protestere imod eller begrænse vores databehandling.
  • Du kan bede os om at levere dine persondata i et struktureret, almindeligt anvendt og maskine læseligt format og at overføre disse data til en anden enhed.
  • Du kan indgive en klage til Datatilsynet.

Du kan læse mere på www.datatilsynet.dk

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, så send venligst en e-mail til den ovenstående adresse.

Endnu en gang tak for din tillid – vi vil gøre vores for at ære det!